0 Comments

Aangezien de prijs van Bitcoin tussen $5.500 en $8.500 nu drie maanden blijft hangen, vraagt de Bitcoin handelsgemeenschap zich af wanneer de spreuk zal breken en in welke richting.

Kevin Lu, de directeur van Bitcoin Revolution

Kevin Lu, de directeur van kwantitatief onderzoek bij Element Digital Asset Management, een full-service adviseur voor de digitale activa economie, zei dat de Bitcoin-markt in een reflexieve staat verkeert en dat de handel in Bitcoin-producten wordt gedomineerd De Bitcoin Revolution ervaringen en zwendel herziening! door marktdeelnemers op korte termijn.

Het boren van Bitcoin Markt die tussen Daghandelaren en Gebrek aan Verhaal wordt geplakt.
Bitcoin heeft het $7.000 handvat sinds Dinsdag uitgedaagd, maar een definitieve onderbreking boven het is niet op de kaarten vanaf nog geweest.

De handel van de nummer één cryptocurrency in de markt, met 53,4% dominantie volgens CoinMarketCap, is saai geworden. Die mening is gedeeld sinds eind april 2018 als DataTrek expert Nicholas Colas zei „het heeft een nieuw verhaal nodig“.

Aangezien augustus ten einde loopt en de handelsindustrie terugkeert van de zomervakantie, groeien de Bitcoin-handelaren ongerust omdat de markt stabiel blijft na een van de meest volatiele prijsschommelingen in de geschiedenis. Dit heeft de cryptocurrency naar het $20.000 gebied en de Bitcoin markt naar meer dan $330 miljard in waarde gedreven.

Achter de stille wateren gaat de dominantie van kortetermijnhandelaren schuil, schreef Thejas Nalval, portefeuilledirecteur, en Kevin Lu, directeur kwantitatief onderzoek bij Element Digital Asset Management.

„Binnen ons eigen team zijn we geneigd te geloven dat de markt zich momenteel in een ultrareflexieve staat bevindt. Het beweegt zich binnen een bereik als reactie op schijnbaar elk beetje nieuws […..] Dit is waarschijnlijk het resultaat van forexaktuell de handel die gedomineerd wordt door kortetermijnspelers die gebruik maken van gestructureerde derivaten met een hefboomeffect om intraday-speculatie tot uitdrukking te brengen“.

Het rapport van Nalval vergeleek Bitcoin trading met Brick Breaker, een videospel waarin de speler een muur van stenen moet breken door een stuiterende bal met een peddel af te buigen.

Terwijl daghandelaren verantwoordelijk zouden kunnen zijn voor de variërende markt waarin Bitcoin vastzit, kan de cryptocurrency iets groots nodig hebben om de langetermijntrend te reactiveren. Sam Doctor, een gegevensanalist bij Fundstrat in New York, betoogde dat Bitcoin zich als een effectieve hedge van de financiële markten kan bewijzen wanneer andere markten beginnen te vallen.

„Een van de redenen om cryptocurrencies te bezitten is omdat ze een effectieve hedge zijn. Totdat er iets gebeurt om te bewijzen dat het proefschrift, bent u niet op zoek om ze te verkopen zolang andere activaklassen vallen“.

Author

info@shtikl.com