0 Comments

Ethereum, verdens største altcoin, gjennomgikk i skrivende stund betydelig pristurbulens, med kryptovalutaen som registrerte massive svingtransaksjoner mellom $ 890 og $ 1169. Imidlertid er kryptovalutas volatilitet kanskje ikke viktig for token fremover.

Ethereum: Surviving Bitcoins dominerende grep

Bitcoin hadde en markedsdominans på 68,6%, ved pressetid. For et flertall av fortalerne er effektiviteten uten sidestykke sammenlignet med andre store eiendeler, selv om de er noen virkelig sterke begrensninger med Bitcoin. Vi har hørt ordtaket „Bitcoin eller bust“, men det er kanskje ikke tilfelle lenger.

Legitimiteten til Ethereums plass i det større digitale økosystemet vokser. Den de-korrelerende indeksen med Bitcoin Code og introduksjonen av ETH 2.0 i 2020 antydet at Ether hadde kommet langt siden det falt nesten 94% fra ATH tilbake i 2018.

For Ethereum har det alltid vært tilfelle med praktisk anvendelse over prisytelse, men begge går hånd i hånd når det gjelder organisk vekst.

Ethereum: Legger veien for en digital økonomi?

I april 2020 nådde Ethereum paritet med verdien overført av Ether, med hensyn til Bitcoins nettverk. Eiendelen ble verdsatt til under $ 200. Faktisk var det ikke mange som blinket med et øye, med tanke på at gapet mellom BTC og Ether var stort.

Spole frem til 2021 og Ethereum har fullstendig definert hvordan blockchain blir sett på for øyeblikket. I lys av det faktum at et av de mest ambisiøse trinnene radikalt skifter konsensus om arbeidssikkerhet til bevis på innsats, er det ingen som tviler på Ethereum, og det er på grunn av markedsverdien av pressetiden.

Markedsverdi kaller skuddene!

Det er klare forskjeller mellom Bitcoin og Ethereum. Den ene blir gjentatte ganger betraktet som en form for digitalt gull og mottakelse av applaus, mens den andres krav om å gjenoppfinne finansielle produkter gjentatte ganger blir skutt ned.

Det vedlagte diagrammet illustrerer tydelig den fleksible funksjonaliteten under Ethereum-paraplyen, men nå, med byttet til ETH 2.0, er sikkerhet også en stor bekymring for blockchain.

I begynnelsen av 2020 ble Ethereum oversett, men nå har bordene vendt seg til Ether. Kursgjenopprettingen har vært enorm, og den initierer for øyeblikket regelmessig interesse fra riktig type investorer.

Bedømmelse: Verdivurdering svekker interesse

Det er vanskelig å være uenig med forestillingen om at Ethereum ikke ville se en lovende start på ETH 2.0 hvis prisen ikke økte. Ether vil muligens ende opp med å skape en digital økonomi for massene, men det vil ikke manifestere seg hvis kapitalinteresse ikke påløper noe økonomisk vekst.

Author

info@shtikl.com