0 Comments

Kryptoindustrien ser ut til å være full av potensial, gitt bekreftede og mulige avtaler i Biden-administrasjonen.

Da det amerikanske senatet begynner å bekrefte lederinnlegg på tvers av handel og statskasse, har det vært meningsfylt fart i kryptosamfunnet som et svar. Dette skyldes profilene til forskjellige individer som angivelig er nominert, samt de forventede økonomiske tiltakene fra den kommende administrasjonen – som begge forventes å gi positivt momentum for kryptovekst.

Mens noen få offisielle avtaler har blitt gjort med mange bekreftelser i påvente, er andre fremdeles på nominasjonsstadiet.

La oss ta en rask løkke rundt sumpen

Bekreftet med 84 stemmer, vil Janet Yellen være ved statskassen. Under bekreftelseshøringen skisserte Yellen sin støtte til Bidens agenda, som inkluderer en sannsynlig økning i skatter for velstående, „backing the buck“ for å stabilisere dollaren midt i forsøk på å undergrave nåverdien gjennom markedsmanipulasjon i utlandet og sikre stabilisering av Amerikansk økonomi midt i den nåværende globale COVID-19-pandemien.

På krypto tok Yellen ikke direkte opp sin tilnærming til regulering i rommet under hennes bekreftelseshøringer; imidlertid nevnte hun at legitim bruk for kryptovaluta burde oppmuntres, for eksempel å bruke denne typen desentralisert finansiering for å “ forbedre effektiviteten i det finansielle systemet .“

Sikkerhet-og utveklsingskommisjonen

En avtale som kryptosamfunnet er spesielt begeistret for, er Gary Gensler , som tidligere fungerte som Commodity Futures Trading Commission-styreleder under president Barack Obama og som finansminister under president Bill Clinton. Etter å ha tidligere kalt blockchain-teknologi for „en katalysator for forandring“, har Gensler vært uttalt om viktigheten av kryptokurver og har blitt registrert for å si at det er en „sterk sak“ for at Bitcoin Up blir klassifisert som en sikkerhet. Han har også vært veldig vokal om hvordan blockchain-teknologi kan løse betalingsproblemer i USA.

Som den forventede styrelederen for Securities and Exchange Commission, vil Gensler være i en førsteklasses posisjon for å samle støtte bak en amerikansk sentralbank digital valuta, spesielt på grunn av institusjonell interesse for dette produktet. Gensler ville også spille en viktig rolle i bred statlig handling på krypto og blockchain, for eksempel betraktningen av et Bitcoin ( BTC ) børshandlet fond, og han forventes å skifte følelser til sin fordel. For tiden er professor i praksis ved Massachusetts Institute of Technology Sloan School of Management, Gensler forsker og lærer blockchain-teknologi, digitale valutaer, finansiell teknologi og offentlig politikk.

Videre blir SEC-styreleder Jay Claytons avgang også ønsket velkommen av kryptoentusiaster, da han var beryktet for sin skepsis mot den digitale finansbransjen. Med Clayton som går til side, kombinert med hans antikrypto-skjevheter, er banen åpen for Bitcoin ETF-er for å bli en realitet.

Det er allerede en rekke finansinstitusjoner ledet av Fidelity og verdipapirforetak som har søknader om Bitcoin-midler i prosess med SEC og vil legge press på Gensler når han tiltrer.

Author

info@shtikl.com